Search

10. januar 2022: Webinar om dykkecomputer

Updated: 4 days agoFra en annen post på denne siden så kan dere se at vi opprinnelig hadde planlagt et webinar (Zoom) om dykkecomputere mandag 22. november, men vi valgte å utsette møtet litt.


Men mandag 10. januar kl 19 så kan dere benke dere foran PC, Mac, Nettbrett eller mobil og høre Andreas Møllerløkken (NTNU) sitt foredrag om dykkecomputere. Hva er egentlig på innsiden av en slik dykkecomputer? Hvilken algoritme/regnemodell er "best"/"sikrest"? Gjør det noe særlig forskjell på dekompresjon om dere velger den ene eller andre dykkecomputeren?


Etter at Andreas har holdt sitt foredrag så vil Mikkel Stokke fra FUE følge opp. Vi har bedt ham om å forklare de viktigste forskjellene mellom de ulike leverandørene. Hva bør du se etter ved kjøp av computer? Er det noen dykkecomputere som er bedre egnet til visse typer dykking enn andre? Hvilke råd gir han til en som skal kjøpe seg ny dykkecomputer?


Etter at disse har holdt sine presentasjoner så åpner vi for diskusjon. Vi håper dere har riktig mange meninger og erfaringer om dette så vi kan få en livlig debatt.


Ytterligere detaljer med påmeldingslenke vil komme senere.