top of page
Search

Stort møte 6.-8. oktober med Norsk Dykkehistorisk Forening: Blücher


Kreditering bilde: no.wikipedia.org

Du bør besøke den aktuelle nettsiden til Norsk Dykkehistorisk Forening for å få med deg oppdaterte detaljer om dette møtet.


Vi sakser direkte fra Facebook-siden vår:

Norsk Dykkehistorisk Forening inviterer til dykkehistorisk samling i samarbeid med Norsk Baromedisinsk Forening

Samlingen finner sted i Drøbak, ca 3 mil syd for Oslo.

Påmeldingsfrist: 1. juli 2023. Påmelding sendes pr e-post til info@dykkehistorisk.no

Programmet inneholder omvisning på Oscarsborg festning med spesiell fokus på det tyske angrepet på Norge 9. april 1940 og senkingen av krysseren «Blücher». Det vil holdes diverse foredrag relatert til skipet, bl a selve senkingen, dykking (utvendig og innvendig) på vraket inkl medisinske aspekter ved dyp dykking, dykking ifm tømming av olje fra vraket etc. Videre er det lagt opp til foredrag om dykking på andre tyske krigsvrak i Norge, tysk hjelmdykking i Norge under 2. verdenskrig etc.

Detaljert program kommer senere.

Tidspunkt for samlingen: 6. - 8. oktober 2023. Oppstart 06.10.23 kl 12:00. Avslutning 08.10.03 kl 12:00.

Sted: Drøbak/Oscarsborg

Sted for foredrag: Reenskaug Hotell, Drøbak

**Overnatting Reenskaug Hotell, Drøbak. Kontaktperson: Kjetil Eide, Tlf 64989200, reenskaug.hotel@festningshotellene.no www.reenskaug.no Vi har reservert samtlige rom på hotellet. Spesialtilbud for deltagere som vist nedenfor. Booking direkte til hotellet, oppgi Norsk Dykkehistorisk Forening som referanse, og bestillingsnr 48955. Vår reservasjon utløper 8 uker før arrangementet.

NOK 1595,- pr natt for enkeltrom m/frokost NOK 1895,- pr natt for dobbeltrom m/frokost Det er også andre overnattingsmuligheter, bla hoteller i Oslo og Son, airbnb etc.

** Påmeldingsfrist 1. juli 2023 Av kapasitetsmessige og praktiske hensyn er deltagerantallet satt til maks 45 personer, og det settes derfor strek når dette antallet er nådd. Det kan derfor lønne seg å ikke vente alt for lenge med påmeldingen.

** Spørsmål Send melding pr E-post til info@dykkehistorisk.no, gjerne med kopi til formannen steinsp@online.no. Det er også mulig å ringe til formannen på tlf 90826908

bottom of page